Menu

studio-EI < back to home

Studio-EI  –  interieurarchitectuur

Studio-EI staat voor creativiteit én functionaliteit. Voor rust en ruimtelijkheid. Voor een spannend lijnenspel en innovatieve materialen.
Maar vooral voor een uniek interieurontwerp.

Ons uitgangspunt is uw bedrijfsidentiteit of levensstijl. Studio-EI creëert daarbij een perfect passend interieur.
Wij realiseren totale interieurconcepten tot in de kleinste details maar ook een enkel meubelontwerp.

Studio-EI is in 2006 ontstaan vanuit een bijzondere samenwerking tussen een interieurarchitect en een industrieel ontwerper.
Kenmerkend is de combinatie van creatieve, innovatieve ideeën en heldere ontwerpen met verrassend materiaalgebruik. Het resultaat is een esthetisch interieurontwerp waarbij rust, ruimtelijkheid, functionaliteit én een spannend lijnenspel vloeiend samengaan. Een goed doordacht lichtplan en een verfijnde detaillering perfectioneren het geheel.

Studio-EI staat voor daadkracht en een heldere aanpak. Door de vele connecties binnen haar vakgebied kan studio-EI snel en efficiënt een projectteam op maat samenstellen.

 

Voor zakelijke klanten creëert studio-EI interieurarchitectuur waar de ‘bedrijfsidentiteit’ wordt vertaald naar een passend conceptueel ontwerp. De juiste sfeer neerzetten en deze in zijn totaliteit doorvoeren is onze specialiteit. Onze klanten zijn ondermeer Rituals Cosmetics, Eigen Huis en Tuin, Douwe Egberts, Museum Hilversum, Boost Group, Mecanoo architecten, 8A Architecten en Beacon Partners.

Voor particulieren maken wij de vertaalslag van de levensstijl van de opdrachtgever naar een interieurontwerp op maat. Het resultaat is een unieke woon- en leefomgeving waarin praktische oplossingen perfect samengaan met spannende, verrassende elementen.

U kunt bij Studio-EI terecht voor grotere en kleinere projecten: van een enkel meubelontwerp of een indelingsplan tot een totaal interieurconcept met gedetailleerde inrichtingsadviezen.

Bent u geïnteresseerd? Geef gerust een belletje en wij komen graag langs voor een – kosteloos – informatief gesprek.

 

Ir. Inge Regout
Industrieel Ontwerper / Eigenaar

Ir. Inge Regout

preloader