Menu

Ontwerp – Eigen Huis & Tuin

Informatie

Opdrachtgever: Eigen Huis & Tuin – IDTV

Project:  Interieurontwerp en meubelontwerp

Locatie: Made Brabant

Oppervlakte; 25m2

Ontwerp: Metamorfose voor TV programma Eigen Huis&Tuin, interieur- en meubelontwerp, verbouwing van garage tot ruime leefkeuken, materialisatie, meubeladvies en lichtadvies.

Fase: gerealiseerd en uitgezonden op TV, 2010

Fotografie; studio-EI

Metamorfose ontwerp voor TV programma Eigen Huis & Tuin

Complete verbouwing van 25m2 garage tot ruime leefkeuken. Binnen de mogelijkheden van te realiseren meubels en materiaalgebruik door de makers van het TV programma Eigen huis en tuin, en binnen de vooropgelegde materialen van de sponsoren van het programma heeft studio-EI een creatief keukenontwerp neergezet.

In plaats van een bestaande keuken te kiezen binnen de oplossingen van de sponsoren heeft studio-EI ervoor gekozen heel creatieve oplossingen te vinden voor het keukenontwerp dat puur bestaat uit bouwmaterialen. Het keukeneiland is gemaakt van door-en-door zwart gekleurd MDF, de hoge witte kastenwand van vlokkenplaatmateriaal, de vloer van het vooropgelegde bamboehout van de sponsor. Voor het interieur heeft studio-EI gebruik gemaakt van wandverwarming, een lichtstraat en een gaskachel om de oude garageruimte zo comfortabel mogelijk en licht te maken. Achter de hoge kastenwand is nog een ruime garage/berging behouden gebleven.

Voor de locatie van de oude keuken is een werkplek en kastenwand ontworpen en gerealiseerd en fungeert nu als doorloop naar de nieuwe leefkeuken.

preloader